Forside

Velkommen til haveforening Djævlekløftens hjemmeside.

Haveforeningen Djævlekløften ligger i skønne omgivelser i udkanten af Kolding. Til den ene side ligger to andre haveforeninger, til den anden side ligger skov og vandløb og til den tredje side ligger Geografisk have og Amfiscenen. Her er både salig ro, men også liv og fest.

Haveforeningen består af 73 havelodder, en pergola med fælles toiletbygning, en p-plads og selvfølgelig en masse gode mennesker. Og så har vi ovenikøbet en vild have med tilhørende sø, hvor insekterne kan trives. Her er både unge og ældre, par og singler – alle med en fælles interesse om at være ude i det fri og dyrke sin have.

Her er plads til at man kan passe sig selv, men hvis man ønsker at bruge fællesskabet, er der også rig mulighed for det. Hvert år afholdes der forskellige arrangementer, så som: Loppemarked, Damefrokost, Sankt hans aften, Flaghejsning, grillaftener med helstegt pattegris osv.

Ønsker du at blive en del af vores haveforening så gå ind og se på haver til salg i menuen ovenover. Tag evt. kontakt til bestyrelsen, så kan de hjælpe dig.